BIOKLIMATSKE PERGOLE – odkrijte našo ponudbo v 2024!

V današnjem svetu igrajo bioklimatske pergole ključno vlogo pri ustvarjanju udobnega in estetsko privlačnega okolja. Ne le, da ponujajo zavetje pred soncem in dežjem, ampak prinašajo tudi dodano vrednost, v smislu dizajna in funkcionalnosti za vsak zunanji prostor. Bioklimatske pergole predstavljajo inovativno rešitev, ki združuje tehnologijo in dizajn, da bi lahko ustvarili popolno harmonijo med naravo in sodobnim življenjskim slogom.

Razvoj bioklimatskih pergol je odgovor na vse večje povpraševanje po več funkcijskih, trajnostnih in estetsko dovršenih zunanjih bivalnih površinah. Zmožnost prilagajanja vremenskim razmeram, energetska učinkovitost in eleganten dizajn so le nekatere od lastnosti, ki jih ponujajo bioklimatske pergole. V naši ponudbi smo združili ključne lastnosti s širokim spektrom modelov in dodatkov, ki ustrezajo različnim potrebam in željam.

V tem članku vam predstavljamo ekskluzivno ponudbo bioklimatskih pergol različnih blagovnih znamk. Od naše lastne blagovne znamke PRO PERGOLE, ki ponuja izjemno razmerje med kakovostjo in ceno, do prestižnih modelov Winsol SO! in Pallazzo, ki so prejemniki uglednih nagrad in ponosno stojijo na vrhu dizajnerske inovativnosti. Vsaka od teh znamk prinaša edinstvene značilnosti, ki so prilagojene različnim slogom in potrebam. S tem zagotavljamo, da vsak v naši ponudbi najde rešitev za svoj zunanji prostor.

PRO PERGOLE

PRO Classic, PRO Advance, PRO Sky in PRO Sol

Naša lastna blagovna znamka PRO PERGOLE predstavlja vrsto bioklimatskih pergol, ki združujejo slog in trpežnost. Z modeli PRO Classic, PRO Advance, PRO Sky in PRO Sol ponujamo neštete možnosti, ki ustrezajo različnim željam in potrebam. Naše pergole so izdelane iz 100% prašno lakiranega aluminija, kar zagotavlja izjemno vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega je na voljo tudi široka paleta dodatne opreme, kot so LED osvetlitve, senzorji, drsne stene in še mnogo več, kar omogoča popolno prilagoditev vašemu zunanjemu prostoru in stilu vašega doma.

 • PRO Classic: kvaliteta po dostopni ceni

Model PRO Classic je optimalna rešitev za tiste, ki iščejo visoko kvaliteto po dostopni ceni. Naš osnovni model je izdelan iz sistema vrtljivih lamel, ki ne ščiti le pred neugodnimi vremenskimi vplivi, temveč omogoča tudi regulacijo senčenja in odzračevanja pregretega zraka. Lamele lahko tvorijo vodotesno streho, odvodnjavanje pa poteka preko integriranega sistema žlebov znotraj konstrukcije.
Več o PRO Classic bioklimatski pergoli

 • PRO Advance: prilagodljivost in inovativnost

Model PRO Advance, izdelan iz ekstrudiranih aluminijastih profilov in dopolnjen s komponentami iz nerjavečega jekla, združuje vse prednosti klasičnih pergol. Omogoča ustvarjanje tako prostostoječih enomodularnih struktur kot tudi kompleksnih večmodulnih sistemov brez potrebe po dvojnih nosilnih stebrih.

Model PRO Advance je namenjen predvsem strankam, ki želijo velike dimenzijske razpone brez dodatnih vmesnih stebrov, saj ima ta model izredno močno konstrukcijo ter dodatno ojačane večkomorne lamele!
Več o PRO Advance bioklimatski pergoli

 • PRO Sky: integracija v strešno konstrukcijo

Streha modela PRO Sky je sestavljena iz sistema vrtljivih lamel, ki ponuja zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi in omogoča regulacijo senčenja ali odzračevanje pregretega zraka. Ta model je posebej zasnovan z namenom integracije v strešno konstrukcijo, zato ne potrebuje dodatnih stebrov.
Več o PRO Sky strešnem modulu

 • PRO Sol: Funkcionalnost in estetika

Model PRO Sol predstavlja prostostoječo pergotendo s premično platneno streho. Zaradi svoje odpornosti na vodo in UV sevanje je idealna za zunanjo uporabo. Modernizirana oprema in dodatki omogočajo preobrazbo zunanjega prostora v prostorno dnevno sobo, kjer lahko uživate v kateremkoli delu dneva.
Več o PRO sol pergotendi

Winsol SO!

RED DOT Design Award prejemnik

Naša premium izbira, Winsol SO!, je sinonim za inovativnost in dizajnersko odličnost, kar dokazuje tudi priznanje “RED DOT Design Award. Ta linija pergol je zasnovana za vse, ki iščete vrhunsko kakovost in estetsko dovršenost. Winsol SO! bioklimatske pergole so idealne za uporabo v vseh vremenskih pogojih in letnih časih, s svojim odličnim dizajnom pa predstavljajo vrhunec v svetu bioklimatskih pergol.

Winsol SO! bioklimatske pergole so idealne za uporabo v vseh vremenskih pogojih in letnih časih, s svojim odličnim dizajnom in ekskluzivno dodatno opremo pa predstavljajo vrhunec v svetu bioklimatskih pergol.

 • SO! Cosy: udobje in povezanost

SO! Cosy je bioklimatska pergola za vse, ki cenite udobje in enostavnost uporabe. Značilnosti modela vključujejo:

 1. standardno motorizacija
 2. temperaturni senzor
 3. nadzor preko aplikacije z mobilnim telefonom ali tablico
 4. LED trak z belo svetlobo, ki omogoča prijetno osvetlitev
 • SO! Star: tehnološko dopolnjena in vsestranska

SO! Star bioklimatska pergola je prava izbira za ljubitelje tehnologije in multifunkcionalnosti. Njene lastnosti vključujejo:

 1. patentirano avtomatsko motorizacijo preko pametnega telefona ali tablice,
 2. LED zvezdnato nebo za čarobno vzdušje,
 3. zatemnitveno LED osvetlitev z možnostjo izbire med toplo ali hladno belo svetlobo (2700K-6300K) na vseh štirih straneh,
 4. temperaturni senzor, senzor za dež, sončno svetlobo, gibanje in veter,
 5. 4 zvočnike za Bluetooth ozvočenje,
 6. 2 integrirani vtičnici in 2 USB priključka,
 7. možnost izbire barve RAL prašno lakirane strukture (NCS in IGP za doplačilo), ter
 8. integriran odtok za deževnico
 • SO! Chic: Eleganca in prilagodljivost

SO! Chic je bioklimatska pergola za tiste, ki iščejo eleganco in prilagodljivost za svoj vrtni prostor. Njene značilnosti vključujejo:

 1. patentirano avtomatsko motorizacijo preko pametnega telefona ali tablice,
 2. senzor za dež in sneg,
 3. zatemnitveni LED trak s toplo ali hladno belo svetlobo,
 4. 2 zvočnika za Bluetooth ozvočenje, ter
 5. 230 V integrirano vtičnico in USB priključek.

Omenjene različice modelov Winsol SO! zagotavljajo izjemno prilagodljivost in tehnološko naprednost, kar omogoča našim strankam izbiro bioklimatske pergole, ki najbolj ustreza njihovim željam in potrebam. Vsak model prinaša edinstven nabor funkcij, ki dopolnjujejo in obogatijo izkušnjo bivanja na prostem. Oprema, ki je navedena pri različnih modelih je standardna, za vse modele pa je na voljo še ogromno ekskluzivnih dodatkov, kot so imitacija lesa, ambientalne stene, zunanje zavese, različne drsne stene, multimedija, edinstveno LED zvezdnato nebo in še mnoge druge.
Več o Winsol SO! bioklimatskih pergolah

BIOKLIMATSKA PERGOLA PALLAZZO

Vrhunska izbira za vsak vrt

Pallazzo linija bioklimatskih pergol prinaša minimalističen dizajn, elegantne linije in funkcionalne dodatke, ki ustvarijo edinstveno vzdušje na prostem. Te bioklimatske pergole so zasnovane tako, da ustrezajo tistim, ki iščejo prefinjenost in minimalizem, hkrati pa ne želijo sklepati kompromisov glede funkcionalnosti in udobja. Pallazzo bioklimatske pergole so kot nalašč za vse, ki si želite elegantnih in modernih rešitev za bivanje na prostem.

Bioklimatska pergola Pallazzo predstavlja idealno združitev sloga in udobja, in je primerna tako za moderni kot podeželski stil. Strešna zasnova z vrtljivimi lamelami ponuja eleganten in sodoben videz ter minimalistično zasnovo, ki se odlično prilega različnim arhitekturnim slogom.

Trajnostni izdelek

 • Okolju prijazna izdelava: PALLAZZO bioklimatska pergola je izdelana iz recikliranega aluminija, ki pri proizvodnji porabi 95 % manj energije kot primarni aluminij. Kakovost materiala pri predelavi ostane nespremenjena, kar poudarja trajnostni značaj izdelka.
 • Recikliran aluminij: Uporaba recikliranega aluminija poudarja njihovo zavezo trajnostnemu razvoju in ponuja enega izmed najbolj trajnostnih in zaželenih gradbenih materialov na trgu.

Več o bioklimatskih pergolah PALLAZZO

ZAKLJUČEK

V naši ponudbi najdete širok spekter bioklimatskih pergol, zato vsak najde nekaj za svoj okus. Od lastne blagovne znamke PRO PERGOLE, ki ponuja vrhunsko razmerje med kakovostjo in ceno, do prestižnih linij Winsol SO! in Pallazzo, ki izstopata z izjemnim dizajnom in inovativnostjo. Prepričani smo, da bo naša ponudba zadovoljila vaše želje in pričakovanja.

Želite ponudbo za bioklimatsko pergolo? -> KONTAKT

Želite našo ponudbo?

  *Obvezna polja

  Več vsebin

  BIOKLIMATSKA PERGOLA Winsol SO! – Red Dot nagrada

  Bioklimatske pergole podjetja Winsol predstavljajo vrhunec inovacije in dizajna v svetu zunanje arhitekture. Posebno [...]

  PERGOTENDA IN BIOKIMATSKA PERGOLA – primerjava

  Pergotenda in bioklimatska pergola sta nadstreška za terase, vrtove in druge zunanje površine, njuna [...]

  KAJ JE PERGOTENDA?

  V času, ko iščemo načine, kako maksimalno izkoristiti vsak kotiček našega doma, nam zunanji [...]

  BIOKLIMATSKA PERGOLA Winsol SO! – Red Dot nagrada

  Bioklimatske pergole podjetja Winsol predstavljajo vrhunec inovacije in dizajna v svetu zunanje [...]