Winsol – VAŠ PARTNER ZA DOM ŽE VEČ KOT 145 LET!

Winsol je uveljavljeno belgijsko podjetje, ki je specializirano za nadstreške in zunanje stavbno pohištvo. Zaradi dolgoletnih izkušenj in strokovnega znanja lahko z njihovimi izdelki ustvarite svoj sanjski projekt.

Po skoraj 150 letih učenja, dela in izpopolnjevanja, je glavni cilj še vedno samo eden – ustvariti prijeten in varen prostor, v katerem boste uživali še vrsto let. Vaše udobje je naša prednostna naloga. To dosegamo z inovativnimi izdelki, izkušenimi strokovnjaki in prodajnimi storitvami, na katere se lahko zanesete.

Winsol podejtje

INOVACIJE, KI POVEČUJEJO RAVEN UDOBJA

Vsi izdelki podjetja Winsol so razviti in proizvedeni v Belgiji, zato je njihova kakovost na najvišjem nivoju. Oblikovalci so pozorni tudi na dizajn in inovativno tehnologijo, zato so produkti trajni, varni in uporabniku prijazni. To so opazili tudi v mednarodni režiji za podeljevanje nagrad, ki so Winsol ZIP pergoli in CUBE pergoli dodelili titulo »RedDot Award«. Gre za priznanje za odličen dizajn in koncept, naše pergole pa so si nagrado zaslužile zaradi sodobne zasnove in načina vključitve razsvetljave in tkanine v konstrukcijo. Številne dodatne funkcije omogočajo, da vsak uporabnik pergolo prilagodi svojim željam in potrebam.

Winsol bioklimatska pergola - reddot design nagrada

OBSEŽNA PONUDBA IZDELKOV

Z našimi Winsol produkti vam pomagamo doseči celostno podobo vašega doma, ne glede na slog. Ponujamo rešitve za sodobne hiše, klasične vile in podeželske hiše.

  • Screeni in roloji
  • Zložljive tende
  • Nadstreški za terase in pergole, ki ustvarjajo senco

PRILAGAJANJE IN NAMESTITEV

Z izbiro Winsol pergole se odločite za vrhunsko zasnovan izdelek, izdelan iz najboljših materialov. Vsaka pergola, markiza ali drug Winsol produkt je izdelan z največjo skrbnostjo in je podvržen obsežnemu preverjanju kakovosti s strani profesionalcev.

VREDNOTE

Winsol. Dom, v katerem lahko uživate. Skupaj z vami si prizadevamo to doseči. Želimo vam pomagati ustvariti zunanji prostor, kjer boste uživali skozi celo leto. Spoznajte glavna gonila, ki nas motivirajo, da skupaj z vami ustvarimo sanjski dom. Preživite del svojega časa kvalitetno tudi na prostem. Z Winsol SO! bioklimatsko pergolo si lahko zagotovite prav to.

  •   Prilagoditev vašim potrebam
  •   Trajnostna prihodnost
  •   Varen dom
Winsol bioklimatska pergola

Winsol SO

Pri PRO Pergole vam ponujamo bioklimatsko pergolo Winsol SO!, nov model, ki združuje čudovit dizajn in modernizacijo doma. Gre za premium izdelek, zasnovan z namenom zagotavljanja dobrega počutja in popolnega udobja na prostem, v vsakem vremenu in vseh letnih časih. Ker je popolnoma prilagojena uporabnikovim željam, je v vsakem domu videti drugače. Zahvaljujoč široki barvni paleti in mnogim dodatkom lahko svojo pergolo SO! prilagodite in si ustvarite kotiček na vrtu po svojem okusu, kjer boste z veseljem preživljali prosti čas. Winsol SO! je izdelana po meri – izberete lahko prostostoječo konstrukcijo ali konstrukcijo, fiksirano na steno, lahko pa svojo pergolo vgradite v že obstoječo hišo in s tem dnevno sobo povežete z zunanjimi prostori. Izbirate lahko med tremi modeli – SO! Cosy, SO! Star in SO! Chic.

Želite ponudbo za bioklimatsko pergolo Winsol SO! -> KONTAKT

Z našimi Winsol SO! bioklimatskimi pergolami lahko svojo dnevno sobo preselite na prosto. Zahvaljujoč tem edinstvenim konstrukcijam boste na prostem uživali v enaki meri udobja kot v zaprtih prostorih. Vaša terasa bo postala podaljšek dnevne sobe. Zagotavljala vam bo celoletno zaščito pred vremenskimi vplivi, dežjem, soncem in snegom, poleg tega pa vam bo nudila tudi občutek zasebnosti in popolno mero sprostitve na terasi ali vrtu. Z izbiro dodatne opreme, LED osvetlitve, lamel v imitaciji lesa, stranskih zip screen senčil, zunanjih dekorativnih zaves, drsnih sten in ambientalnih lamelnih sten boste oblikovali luksuzni zunanji prostor, ki bo zagotovo navdušil vsakega gosta. Za pravi občutek dnevne sobe na prostem vam priporočamo vgraditev video projektorja in platna, kjer boste lahko prirejali kino večere in preživeli v sami ali v družbi čudovit večer.

Vi vidite, občutite in izberete tisto, kar vam najbolj ustreza.

Želite ponudbo za bioklimatsko pergolo Winsol SO! -> KONTAKT